Bukuroshat Dhe Bukuroshet e LLAPIT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Bukuroshat Dhe Bukuroshet e LLAPIT
 
ForumPortaliKërkoLatest imagesRegjistrohuidentifikimi

 

 Tartan

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Presidenti
WebMaster & HacKer
WebMaster & HacKer
Presidenti


Numri i postimeve : 322

Tartan  Empty
MesazhTitulli: Tartan    Tartan  Icon_minitimeTue Mar 22, 2011 1:23 am

Përbërësit

nje komplet brume fleta si per mantija
6 molla
200gr sheqer i verdhe
50gr margarin ose gjalp
Udhëzime per pregaditje

Mollat qerohen dhe priten ne feta, tepsin e lyen me gjalp pastaj sheqerin e verdh e shperndan ne tere siperfaqen e tepsis dhe i rendon fetat e molles pasi keni mbushur tere siperfaqen me molla atehere peten e shtrin sa tepsija dhe i mbulon me pete. furren e ngroh ne 200 grad dhe piqet per 20 min.embelsira e pjekur ftohet pastaj pritet ne kateror dhe ne pjat sherbehet e rrotulluar nga ana tjeter dmth mollat duhet te jen siper me lengun e karamelizuar qe e leshon sheqeri dhe ne fun qitet cimet mbi te.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
https://bukuroshatbukuroshet.123.st
 
Tartan
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bukuroshat Dhe Bukuroshet e LLAPIT :: •°¤*(¯`°(BB)•––––•(-• Kultura dhe Arti •-)•––––(BB)°´¯)*¤° :: Kuzhina shqiptare dhe e huaj :: Embelsirat-
Kërce tek: