Bukuroshat Dhe Bukuroshet e LLAPIT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Bukuroshat Dhe Bukuroshet e LLAPIT
 
ForumPortaliKërkoLatest imagesRegjistrohuidentifikimi

 

 Biskota me rrush të thatë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Presidenti
WebMaster & HacKer
WebMaster & HacKer
Presidenti


Numri i postimeve : 322

Biskota me rrush të thatë  Empty
MesazhTitulli: Biskota me rrush të thatë    Biskota me rrush të thatë  Icon_minitimeTue Mar 22, 2011 1:34 am

Biskota me rrush të thatë  2zf1khx

Përbërësit për 20 biskota:

• 225 g miell të pasitur
• 40 g sheqer të kuq
• 80 g rrush të thatë
• 2 lugë gjelle (30 ml) vaj luledielli
• 1 kokërr vezë
• 4 lugë gjelle (60 ml) qumësht

Gatimi

1. Ngroheni furrën deri në 180 gradë C.

2. Në një enë hidhni miellin, sheqerin dhe rrushin e thatë.

3. Shtoni vajin, vezët dhe qumështin. Përziejini të gjitha bashkë derisa të krijohet një masë e trashë

4. Ndajeni masën në pjesë të vogla, secila sa masa e një luge gjelle. Më pas vendoseni në një tavë të lyer me vaj.

5. Lërini biskotat të piqen për 12-15 minuta, derisa të marrin ngjyrë floriri të errët.

Biskotat e gatuara në shtëpi janë shumë më të shëndetshme se ato që blihen në dyqan, pasi përmbajnë më shumë fibër dhe më pak sheqer.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
https://bukuroshatbukuroshet.123.st
 
Biskota me rrush të thatë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bukuroshat Dhe Bukuroshet e LLAPIT :: •°¤*(¯`°(BB)•––––•(-• Kultura dhe Arti •-)•––––(BB)°´¯)*¤° :: Kuzhina shqiptare dhe e huaj :: Embelsirat-
Kërce tek: